Šī gada sākums [papildināts]

Šis gads man interesanti iesācies. Pirmo reizi ar roku rakstīju jaunā gada ciparus uz saskaņotā protokola. Jā 21.01.2010 manam spēkratam pakaļgalā paviesojās BMW markas auto, bet tas nav tas trakākais. Trakākais ir tas ka šī negadījuma dēļ mans sunītis izbēga un šobrīd nav zināms, kur tas atrodas. Tādēļ liels lūgums palīdzēt.

Negadījums notika uz salu tilta, centra pusē, protams ka acis pārgriezis skrēju Alfai pakaļ, bet suņuku noskriet ir praktiski neiespējami, pēdējo reizi suņu manīju skrienot pa salu tiltu (apakšējo gājēju celiņu) Pārdaugavas virzienā.

Alfa pēc dabas ir ļoti draudzīga bet bailīga, kā arī dikti draudzējas ar citiem sunīšiem. Tādēļ domājam ka Viņa varētu būt Pārdaugavā draudzīgi pārvietojoties ar citiem sunīšiem. Protams, nav izslēgta iespēja, ka Alfa pārvietojas viena pati. Ap kaklu viņai bija brūnas krāsas kakla siksna ar violetas krāsas žetonu (2009 gada Rīgas suņa nodevas žetons), kā arī kā īstai dāmai pienākas zilas krāsas lakatiņš.

Ja kāds ir manījis Alfu kopā ar citiem suņiem, vai pat ar cilvēkiem noteikti dodiet ziņu, priecāsimies par jebkuru info jebkurā diennakts laikā.

Alfa (pa kreisi) kopā ar draugu Hugo

Kontakti:

twitter: @robertsmozgis

e-pasts: roberts@rob.lv

kā arī droši varat atstāt komentāros pie šī raksta.

Alfa pozē
Alfa pozē

Alfa ir dresēta, tādēļ varētu atsaukties uz komandām sēdi un šurp.

Esam krustu šķērsu izstaigājuši, Lucavsalu,  Zaķusalu, kā arī krietnu laiku pavadījuši Maskavas priekšpilsētas rajonā un pie centrā tirgus, tādēļ pieļaujam domu ka viņa tomēr varētu būt Pārdaugavā, jo Pārdaugavā (Āgenskalna rajonā ir viņas mājas).

Papildināts.

Alfuks ir atradies, lielas paldies Inesei, kuras palīdzības dēļ Alfu atrada mans Brālis. Alfa tika atrasta patiešām laimīgas sakritības dēļ lucavsalā. Paldies visiem par atsaucību un palīdzību.

10 thoughts on “Šī gada sākums [papildināts]

  • Pingback: Tweets that mention Šā gada sākums | rob.lv -- Topsy.com

  • 24.01.2010 at 23:45
    Permalink

    Noteikti sakontaktē Dzivnieku SOS (http://www.dzivniekusos.lv/) un painformē viņus par sunīti! Saliec sludinājumus ss.lv, zip.lv, reklama.lv utt. Kā arī periodiski apzvani patversmes!

  • 24.01.2010 at 23:50
    Permalink

    Paldies par ieteikumiem, Dzīvniekus SOS bija viena no pirmajām, vietām kur vērsāmies. Kā arī iespēju robežās (vairākas reizes dienā) caur lasām lielākos sludinājumu portālus.

  • 25.01.2010 at 00:32
    Permalink

    Vai esi meklējis patversmēs? nereti tieši tur nonāk nozaudējušies suņuki. http://www.patversme.lv (Juglas un Līču suņu patversmēs nonākušie dzīvnieciņi)

  • 25.01.2010 at 03:29
    Permalink

    ..kaut nu atrastos sunīte!

  • Pingback: Kolēģim pazudis suns – Alfa. | Wieshka`s pieraksti

  • 26.01.2010 at 17:31
    Permalink

    Pašai ir gadījies pazaudēt (un atrast) mājdzīvnieku Rīgā. Lai visi suņu labie gariņi stāv Jums klāt, mazo draugu meklējot.

  • 28.01.2010 at 17:50
    Permalink

    ALFA IR MĀJAS, mans mazais brālis atrada Lucavsalā, lielum lielas paldies, visiem, kuri atbalstīja

  • 30.01.2010 at 01:34
    Permalink

    Es jau labprāt tev palīdzētu meklēt,jo ņemot vērā manu mīlestību pret suņiem,es ļoti uztraucos par Alfu,bet tākā es nedzīvoju Pārdaugavas rajonā,tad nesanāks,bet es novēlu tev,lai tu atrastu Alfu pēc iespējas ātrāk sveiku un veselu.

  • 30.01.2010 at 01:56
    Permalink

    Paldies, bet laikam neredzēji manu iepriekšējo komentāru Alfa ir mājās

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.