Pātraukums?, laika plānošana?

Jaunajā daba ritmā pagājis jau vairāk nekā mēnesis. Tā kā strādāju no mājām un daru to kas man tik tiešām pašam dikti iet pie sirds, it kā jau nebūtu iemesla sūdzēties. Tomēr ir tā ka strādājot no mājām esmu sācis izlaisties attiecībā pret darba laiku šobrīd sanāk vairāk strādāt vēlos vakaros, naktīs un dienas pirmo pusi parasti pavadīt miega badā. Jā protams reizēm ir nepieciešams strādāt cauru nakti, bet tam nevajadzētu būt kā pamat darba laikam. Protams ka visi cilvēki ir atšķirīgi, un katrs dara kā vēlas. Es savukārt šobrīd cenšos atgriezties pie normāla darba ritama (strādāt pa dienu gulēt naktīs), tad jau redzēs kā sanāks. Vairāk tas ir paša treniņš.

Darba organizēšana no mājām arī man ir kas jauns šobrīd izmēģinu dažādus task mnager rīkus darbu plānošanas rīkus. Skatos visādos virzienos, bet šobrīd vecā labā sajūta, kad pārvelc treknu svītru pāri (ar zīmuli, vai kādu citu rakstām rīku) uzdevumam, nav aizstājama, kā arī uzdevumu saraksta aplūkošana tīri ērtāka .

Pagaidām vel neesmu atradis risinājumu kurš man patiešām palīdzētu saprast cik tālu, kas izdarīts un kas nē. Protams ja nepieciešams iesaistīt vel kādu projekta realizācija, nekas cits neatliek kā izmantot kādu no Online rīkiem.

Ja kādam ir ieteikumi kā labāk organizēt darbu no mājām labprāt uzklausītu.

3 thoughts on “Pātraukums?, laika plānošana?

  • 07.04.2011 at 21:34
    Permalink

    Pēdējā laikā esmu iesācis izmantot vietējo LV ražojumu http://www.plano.lv/ un esmu ļoti apmierināts! :))

  • 07.04.2011 at 21:40
    Permalink

    Nujau patiesībā izmantoju vairākus rīkus,
    RedMine – Projektu attīstībai
    Calendar (Zimbra) – Tikšanās un citi brīnumi

    un Jā protams pieraktu klade + zīmulis

  • 07.04.2011 at 21:43
    Permalink

    p.s. par Plano.lv, nav pieejams demo – tādēļ grūti spriest pat screenshotu nava – jo tomēr no facebook tiek prasīti gana daudz datu ;) un tā pat ar datiem apkārt mētāties arī nav labi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.