Sastrēgums uz dienvidu tilta


img_00981
Liekas ka nekas īpašs tas nav, bet tomēr katru rītu dodoties uz dabu šķērsoju dienvidu tiltu.  Šis rīts no visiem iepriekšējiem atšķiras ar sastrēgumu, virzienā uz centru, aptuveni līdz tilta vidum. Protams pats interesantākais šķiet tas, ka tā arī īsti neredzēju iemeslu šim sastrēgumam. Parasti šķērsojot tiltu pavadīju 5- 10 minūtes, šoreiz tilta šķērsošanai veltīju 43 minūtes. Protams pieņemu, ka tas varētu būt saistīts ar sniegu, vai remontdarbiem uz slāvu apļa.

Protams neliels pārsteigums pirms nobrauktuves uz centru skatās zemāk.


img_01011

(atvainojos par attēlu kvalitāti, uzņemti ar Iphone)

3 thoughts on “Sastrēgums uz dienvidu tilta

  • 21.01.2009 at 11:00
    Permalink

    Tas pats bija uz salu tilta, apmēram pusdesmitos, kad parasti vairs sastrēgumu nav.. arī nesapratu iemeslu (galā gan bija salūzis viens vieglais autiņš, taču to visi veikli apbrauca un neticu, ka tas bija iemesls)..
    vispār šodien visi kaut kā baigi uzmanīgi brauc (kurš uz 50, kurš uz 40), lai gan man ceļu stāvoklis (sniegs) nemaz nešķita tik slikts..

  • 21.01.2009 at 11:06
    Permalink

    Laikam jau būs jānoraksta uz lielo stihiju – sniegs :)

  • 21.01.2009 at 11:38
    Permalink

    braucu kā jau katru dienu no jaunolaines uz Juglu. Šoreiz pāri salu tiltam ap 8:40. Auto rinda uz tilta bija lielāka nekā ierasts, bet uz priekšu virzījās ātrāk nekā parasti.. dīvaini…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.