Tasnība vai netasnība

Miks ievietojis A. Lemberga preses konferences video. Noskatoties šo video nedaudz aizdomājos par to, kas tad īsti notiek mūsu valstī. Domāju ka sen jau zināms tas, ka pie mums likuma kapli, kalpo nevis kopīgai labuma gūšanai, bet dažos gadījumos darbojas kādas personas, vai personu grupas labu gūšanai. Vienā vārdā tas saucās korupcija. Protams ka pēdējos gados tā iet mazumā, bet tas īpaši vismaz pagaidām nemaina globālo sabiedrības viedokli.

Galvā nāk citāts no grāmatas “Dzīvnieku ferma”

Visas cūkas ir vienlīdzīgas, bet dažas cūkas ir vienlīdzīgākas par citām.

Protams, ka neviens no mums mirstīgajiem tā īsti nekad neizpratīs to, kas notiek tur “augšā” pie lielajiem kungiem. Bet reizēm šķiet šķebani ka dzīvoju valstī, kur visu izsaka naudzas daudzums, uzvārds, vai ar ko draudzējies. Kā arī, nesaprotu kādēļ, musu varas vīriem tik ļoti patīk uztraukties vārāk par to kā es izkatīšos kameras priekšā vai ko par mani domās citi. nevis par to, kas notiek mūsu valstī.

Šobrīd mēs visi piedzīvojam grūtus brīžus, laikam teikt visi būtu skarbi jo vienmēr jau ir daļa, kura braukā lielos džipos, un nemaz necenšas satraukties par to, kas notiek ar pārējiem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.